Hernád-Party Camping & Üdülőház
Elérhetőségeink

» Új bejegyzés írása: 

név:
e-mail:
szöveg:
ellenőrzés: (Írja a mezőbe az alábbi karaktersorozatot!)


» Vendégkönyv: 

Hi,
Do you rent fishing equipment and  what would the prices be?


Nagyon szèpen köszönjük a szíves vendèglàtàst!Tiszta,csendes,csodàlatos a szàllàs a környèk minden kifogàstalan volt!Nàlunk *5-ös!


Szeptemberben estünk be egy nyújtott hétvégére.
A térképen gyanúsan nézett ki a helyszín, de egy kis gyöngyszemet találtunk a kemping képében.
Minden volt amire szükségünk volt (még aksi töltő is   )
Megfenyegettük a gazdaasszonyt, hogy lehet- nem utoljára látott bennünket!
Ajánlom mindenkinek!
www.bajateam.hu
csecse


Most már mondhatom, hogy évről-évre visszajáró csapat vagyunk, és soha sem csalódtunk.. jövőre újra találkozunk.
Köszönjük,
www.pecavilag.hu


Mi is sátoroztunk,gyönyörű idő volt közel 40 fok ,vendéglátóink nagyon aranyosak,kedvesek voltak,igazi vendégszeretők,köszönjük szépen,szeretnénk még majd visszatérni,sok puszi Anikáéknak  


Mi sátoroztunk. A természet adott nekünk napsütést, szakadó esőt és mennydörgést. Kaptunk figyelmességet,  jóindulatot és családias légkört. KELL ENNÉL TÖBB?
Jövőre újból, ugyanitt.
Köszönjük szépen. Pifi-Manó és Évi.


Köszönöm szépen a pünkösdi hétvégét! Köszi, hogy főzhettem Rátok Obisok. Hajrá Pere!

                               Szőke Bandi


Csak egy hosszú hétvégét töltöttem itt (egyelőre!) jógás társaimmal, de ez a pár nap maga volt a tökély. Az üdülőház és a táj egyszerűen csodálatos! És ami mindezt még felejthetetlenebbé teszi, az Vendéglátóink kedvessége, segítőkészsége, és a derűs, családias hangulat (kutyával, macskákkal, ahogy illik). Szépség és harmónia, a tiszta természet - a béke szigete. Hát kell ennél több? Egész biztosan visszatérek ide!


A szeptember 25-i hétvégét volt szerencsénk eltölteni Önöknél, amikor is szerény horgászközösségünk felkereste ezt a "Hernád-Party" gyöngyszemet. Minden várakozásunkat felülmúlt, ami ott várt ránk. Tisztaság, vendégszeretet, profi módon kikészített eszközök, tökéletesen felszerelt konyha, ...
Méltó helyszínéül szolgált az első PecaVilag.hu fórumtalálkozónak. Az eseméyről rövid beszámoló is készült weblapunkon: http://www.pecavilag.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=126:az-els&catid=34:pecavilaghu&Itemid=66
Biztosan vissza fogunk térni.
Az ég áldja Önöket, Köszönjük!
Tisztelettel, Nagy Gábor


Személyes ajánlások nélkül sokan óvtak a web-oldalak alapján történő foglalástól. Örülök, hogy nem hallgattam rájuk. A közvetlen, kedves, családias fogadtatás minden kétséget eloszlatott. Nagyon jól éreztük itt magunkat, mindenkinek ajánlom ezt a helyet. Köszönjük a sok segítséget a látnivalók, programok, útvonalak tervezéséhez.


Ismeretlenként érkeztünk, és úgy indultunk haza, mintha családtagjaivá váltunk volna kedves vendéglátóinknak. Elég sok helyen megfordultunk már az országban, de ilyen igazi VENDÉGLÁTÓSSAL (nem véletlen a nagybetű!) még nem találkoztunk. Aki nyugodt, kellemes helyre, és vendéglátásra vágyik, ne is keresgéljen tovább!    
Köszönjük, és jövünk még.   Nagyék


Már ötödjére voltunk itt.A családias fogadtatást meg kell tapasztalni.Aki nyugodt, csendes pihenésre vágyik, annak ide el kell jönnie. Anika és a családja nagyon kedves emberek .


Le vagyunk nyűgözve a web-oldalatoktól,annyi szépet és jót hallottunk és olvastunk rólatok,hogy el kell mennünk hozzátok!!!


Üdvözletünket, küldjük, és fogadjátok jó kívánságainkat!Már régen nem jártunk Gibárton, s így hozzátok sem jutottunk el.Sokat gondolunk Rátok!Nagyon jó a Weboldalatok! Gratulálunk!     Nagyon boldog Karácsonyt, és boldog új évet!       Czikóék


Nagyon hálásak vagyunk vendégszeretetéért,amit idén kaptunk rövid ott tartózkodásunk idején.A társaság minden tagja elégedett volt az Önök által nyujtott szolgáltatással.Köszöni a www.motour.hu,hogy vendégül láttak,remélem nemsokára ujra találkozunk.


Thank you for all your help and your friendship.


Azt hittem az időjárás elrontja az iitteni szabadságomat,de az egynapos esőben is kellemesen töltöttem az időt.Szerettem itt lenni,biztosan vissza fogok jönni.


NAGYON JOLEREZTEM MAGAMAT EZT AHELYET MINDENKINEK AJANLOM  L.R  PRESIDENT


ami a honlapon le van irva,az pontosan fedi a valóságot és a valóság még jobban tetszett.Jövök és minden barátomnak ajánlom.


Tisztelt Szálláshely!
Ismerje meg európai léptékü portálunkat.
www.nyaralas.com
A portálon regisztrációt követően ingyenesen is hirdetheti alapadatait.
Tisztelettel: a nyaralas.com csapata


EZ EGY  SZUPER HELY!  ITT CSAK JÓL ÉREZHETED MAGAD! ITT MINDENKI NAGYON ARI !  ELSŐ OSZTÁLYÚ MINDEN.           GYERTEK LE  CAMPINGEZNI IDE!!!!!!  MI IS JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT. NANÁ!       


Szia,Anika!

Megmutattam a képeket(meg a honlapotokat) a kedvesemnek is,és tökre le volt nyűgözve!
Úgyhogy
 
 
mindenképpen lezúzzuk hozzátok a kedves kis lakókocsinkat,és ott tóltönk egy hetet.
Ja! Köszönjük az igen szívélyes vendéglátásotokat.


tájékozódtam   és tapasztaltam  ha jol akarod érezni magad pár napig  akkór ezt választd      csúcs hely


még csak szétnézni jöttünk,hogy a nyári szabadságot előkészitsük.biztosra irom itt fogunk eltölteni egy pár napot,tetszett!


Szevasz Bala, most csak a Janival jővők de nyáron megint hozok neked franciákat


Pippó minden!!!!!!!!!     


oldal:    [1]

   
(C)2006- 2024 Hernád-Party Camping Bt.
design & programozás & hosting: Info Sierra Kft.
Bemutatkozás Áraink, szolgáltatásaink Képek, galéria Programlehetőségek On-line foglalás Vendégkönyv Elérhetőségeink